Liam Neeson improv with Ricky Gervais, Stephen Merchant and Warwick Davis on Life's Too Short

Lista komentarzy

  1. Nutaharion napisał:

    Piękno wolnego rynku :-) Żadnych US, żadnych sanepidów, żadnych chorych kontroli jakości i tysiąca urzędników nad głową a mimo to wszyscy żyją. Czekam na normalne czasy w Polsce.

  2. KL89 napisał:

    Jak to mówił Shrek na początku pierwszego filmu, no to se jeszcze poczekasz :)

  3. JacekAdamczyk napisał:

    Tajlandia! Byłem i jadłem.

  4. napisał:

    to ma być lód?

  5. biesman napisał:

    Pojadę tam:) W końcu zrobi mi ktoś loda :)

  6. abini napisał:

    Odgłos pocieranych o siebie szpachelek powoduje u mnie gęsią skórkę :/

  7. napisał:

    w Nowym Targu też są dobre tradycyjne lody!!! Co prawda nie widać jak przyżądzają ale są naturalne.

  8. napisał:

    Prawdę mówiąc to nie ma czegoś takiego jak lody naturalne. Baza tych robionych samodzielnie składa się z mleka, śmietany, mleka w proszku, żółtek jaj (do niektórych lodów) i stabilizatorów, choć znam produkty z których powstaje baza składająca się z mleka wody i mixu mleka w proszku i stabilizatorów (w jednym opakowaniu) + inne wykonanie , a jakościowo dno.Do bazy możesz dodać co tylko chcesz - orzechy, pistacje, owoce, chałwę, no wszystko co ci smakuje, to da się zrobić lód o takim smaku. Faktem jest, że lody własnej produkcji o ile są robione dobrze nie mają konkurencji w postaci znanych marek producentów lodów.

  9. kamil789456123 napisał:

    W Azji jedza robaki, pajaki, suszone na sloncu ryby i owoce morza, sosy z fermentowanych produktow i zyja dluzej i zdrowiej niz w Europie.

  10. zakrzak987 napisał:

    Znając unię to zaraz ta pani by miała postawione jakieś zarzuty...

  11. adsgfhjk napisał:

    Jak to zrobić,jakie składniki,gdzie to tak wogule robią?

  12. ziobu12206 napisał:

    Dodałem to wcześniej :( http://ywatory.pl/4068196/Lody-robione-na-miejscu